1. Указ Президента України №894/2019 “Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей»
2. Закон України ”Про дитяче харчування”
3. Закон України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”
4. Постанова КМУвід 28.07.2021 №786 “Про внесення змін донорм харчування узакладах освіти тадитячих закладах оздоровлення тавідпочинку”
5. Постанова КМУ від 24.03.2021 №305 “Про затвердження норм таПорядку організації харчування узакладах освіти тадитячих закладах оздоровлення тавідпочинку”
6. Наказ Мінекономіки від 17.11.2020 №347 “Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти”.
7. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)”;
8. Спільний наказ МОЗ та МОН України від 15.08.2006 №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».
9. Cпільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 N 298/227 ”Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах ” (iз змінами, внесеними згідно з наказом N 202/165 від 26.02.2013
10. Рішення Виконавчого комітету Харківської міської ради від 24.11.2021 №928 «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м. Харкова у 2022 році»